Coaching

Als het tijd is om alles eens op een rijtje te zetten. Omdat je niet meer weet wat je wilt. Of misschien weet je heel goed wat je wilt, maar loop je tegen hindernissen. Voor bepaalde onderwerpen wil je een objectieve luisteraar die je een spiegel kan voorhouden. Zonder oordeel. Samen bekijken we wat je doelstellingen zijn en hoe je die gaat realiseren.

DAMAI COACHING begeleidt je gedurende een coachtraject om helder te krijgen wat je eigenlijk echt wilt bereiken. Maar ook in het scherp stellen van wat je misschien nu tegenhoudt om dat te bereiken.

Elke coaching is uniek want elke persoon en elke vraag is uniek. Afhankelijk van jouw situatie komen tijdens het coaching traject de volgende onderwerpen aan bod:

Ken jezelf

“Het beste zicht is inzicht!” Via oefeningen en opdrachten krijg je inzicht in wie je bent, wat je talenten en vaardigheden zijn. Je komt ook te weten wat je kernwaarden zijn. Ik gebruik hier vooral het model van de logische niveaus (Robert Dilts). Het model geeft inzicht in jouw manier van denken, doen en voelen op verschillende niveaus.

De weg naar de juiste beslissing

Ik ben je sparring partner, je klankbord en je uitdager. Vanuit jouw vraag en wat jij wil bereiken leggen we samen een weg af naar resultaat. Je overwint mentale en emotionele barrières die jou hinderen en daardoor maak je de juiste keuzes op het juiste moment.

Persoonlijke communicatie

Wil je inzichten in je persoonlijke communicatiestijl en je relaties met anderen verbeteren? Met het DISC model ken je beter je eigen sterktes en valkuilen op het gebied van communicatie en krijg je tips mee gerelateerd aan de verschillende DISC temperamenten.

Wat te doen als mijn energie laag zit?

Ik begeleid je om inzicht te krijgen in je eigen stressbronnen en het verbeteren van vaardigheden in het omgaan met stress.
Ik bied methodes aan die bijdragen aan meer energie en vitaliteit.

Voorkom een burn-out

Ik ben erkend Stress en Burn-out coach en ga samen met jou bekijken hoe je een burn-out kan voorkomen. Hoe je naar de signalen van je lichaam leert luisteren en hoe je je grenzen leert respecteren.

Positief in het leven staan

Ik combineer mijn ervaring als coach en trainer om jou inzichten te geven in hoe je dreigt vast te raken in jouw zelfgebouwde mentale gevangenis. Met praktische oefeningen uit de positieve psychologie kan je jezelf een uitweg bieden en positief in het leven staan.

Re-integratie

Bij re-integratie is goede timing erg belangrijk. Als je te snel aan het werk gaat loop je het risico op terugval. Blijf je te lang thuis dan is werkhervatting steeds moeilijker. Ik ben erkend Stress en Burn-out coach en begeleid je tijdens je werkhervatting en het opmaken van een terugval preventieplan.

Meer weten?

Bel of mail voor meer informatie
of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Ik ben een ICF-gecertificeerde coach en heb dus alle competenties van een goede coach in mij.

Op een flexibele manier zet ik mijn ervaring, kennis en methodes in zodat jij op een individuele manier wordt begeleid in dit proces.