fbpx

Transformatief Coachen

Emotionele, intuïtieve en spirituele kanten zijn in rationele werkplekken vaak ondenkbaar. En net door dat stukje thuis te laten, snijden we ons af van een groter potentieel van onze creativiteit en onze energie. Als we durven zijn wie we zijn op het werk, kunnen er buitengewone dingen gebeuren.

Een vitale, zinrijke en productieve werkomgeving creëren zet werknemers aan tot het nemen van verantwoordelijkheid, wat de kans vergroot op toenemende verbeteringen voor uw bedrijf en het maakt het werk een stuk leuker.

DAMAI COACHING werkt via workshops en individuele coaching sessies aan een nieuwe cultuur waarin vertrouwen, zelfsturing en ownership de nieuwe norm worden. Bij transformatief coachen wordt de hele mens holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Transformatie is een ‘van binnen naar buiten proces’, in tegenstelling tot verandering die van buitenaf komt en heel vaak weerstand oproept.

Verschillende processen die aan bod kunnen komen om uw organisatie naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen en zodoende leiden tot betere resultaten:

Creëren van een bezielde werkplek

Zelfsturende teams

Vertrouwen en verantwoordelijkheid

De adviesmethode

Evolutiegesprekken

Zelfreflectie door groepscoaching en intervisies

Feedback geven en ontvangen

Algemeen welzijn bevorderen

Wilt u uw organisatie ook meer zuurstof en energie geven?

Bel of mail voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Ik ben ICF en Qfor gecertifieerd.

Voor coaching, training en (loopbaan)begeleiding kan je steeds terecht bij DAMAI COACHING