High end coaching voor ondernemers

Als ondernemer word je dagelijks geconfronteerd met uitdagingen: het vinden en behouden van tevreden klanten en personeel, financiële stabiliteit, het voortdurend aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en het liefst ook nog eens een  gezonde work-life balans.

Op goede dagen bruist je creativiteit en barst je van de energie, maar op mindere dagen overheerst de chaos en lijkt je agenda het van je over te nemen. Ondernemers hebben meestal wel een plan, ze ‘doen’ heel veel, maar even belangrijk is het ‘zijn’.

Zolang je blijft zoeken naar oplossingen buiten jezelf, zul je nooit de vrijheid, rust en voldoening ervaren waar je zo naar verlangt. Stel je eens voor hoe het zou zijn om te leiden en te leven vanuit helderheid en bewuste keuzes. Als je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vindt, kun je de juiste beslissingen nemen.

Voor ondernemers die streven naar persoonlijke en professionele groei bied ik een hoogwaardig coachtraject aan om een doorbraak te realiseren naar jouw ideale leven en een impactvolle onderneming. Het programma start vanuit de iEQ9 Enneagram-vragenlijst en is een zeer krachtig instrument. 

Het Enneagram onthult negen basistypes die diep inzicht geven in jouw ware aard en het potentieel voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het cultiveren van zelfbewustzijn, reflectie, flexibiliteit en verantwoordelijkheid zijn cruciale pijlers van bewust leiderschap, wat de weg effent naar authentiek leiderschap.

Door de focus te leggen op persoonlijke groei en bewust leiderschap, bevorder je niet alleen jouw eigen ontwikkeling, maar stimuleer je ook de groei van je onderneming, waardoor deze in harmonie groeit met jou als leider.

Dit traject is voor jou als je tegen deze uitdagingen aanloopt…

Hoe kan ik een betere balans vinden tussen werk en privéleven?

Hoe kan ik mijn leiderschapskwaliteiten verbeteren?

Hoe kan ik beter omgaan met stress en werkdruk?

Hoe kan ik mijn team beter motiveren en inspireren?

Hoe blijf ik trouw aan mijn visie terwijl ik mijn bedrijf laat groeien?

Hoe kan ik mijn creativiteit en innovatievermogen vergroten?

Meer weten?

Bel of mail voor meer informatie
of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

DAMAI COACHING is een geregistreerde dienstverlener KMO-portefeuille (DV.O240067).
Voorwaarden om een subsidie aan te vragen op www.vlaio.be