LOOPBAANBEGELEIDING

Het overkomt je steeds vaker. Het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit of vastloopt in je carrière. Je wilt iets anders, maar je weet niet precies wat of hoe je dit moet aanpakken. Misschien overweeg je zelfs om het roer helemaal om te gooien. De werkdruk blijft stijgen en je voelt steeds meer weerstand om naar je werk te gaan. Je bent snel geïrriteerd en prikkelbaar, en je voelt je volledig uitgeput.

’s Nachts blijf je piekeren en je wilt je collega’s niet in de steek laten. Met loopbaanbegeleiding zet je de eerste stap om jezelf en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt te verkennen, maar vooral om jouw toekomst in eigen handen te nemen. Ik geef je de zelfverzekerdheid om de controle over je loopbaan te nemen en te behouden.

Door middel van gesprekken, opdrachten en oefeningen krijg je helderheid over wat echt belangrijk voor je is. Zodra je jouw loopbaandoelen duidelijk hebt, kun je concrete stappen zetten om deze te realiseren. Dit kan betekenen dat je op zoek gaat naar een nieuwe werkomgeving, of dat je bij je huidige werkgever jouw carrière een frisse impuls geeft.

Het doel is dat je weer met plezier naar je (nieuwe) werk gaat. Want als iedereen een job doet die bij zijn of haar talenten en waarden past, zetten we samen een stap richting een ideale wereld.

Wil je eerst enkele getuigenissen horen? Luister dan naar de podcast ‘Content & Gelukkig’ en laat je inspireren door mensen die na de begeleiding gestart zijn in een nieuw professioneel verhaal. 

Tijdens het coachingstraject komen volgende thema’s aan bod:

Wie ben ik

In een eerste instantie gaan we jouw unieke talenten en sterke punten ontdekken. Het biedt inzicht in hoe je deze optimaal kunt benutten voor persoonlijke en professionele groei. Wist je dat iedereen tussen de 11 en 17 talenten heeft? Kan jij 5 van jouw talenten benoemen?

Loopbaantwijfels

Je bent onzeker en gelooft niet meer in je eigen kunnen op de werkvloer…
Je wilt van job veranderen, maar weet niet ‘hoe’ of ‘wat’…
Je zit met vraagtekens over je toekomst en je huidige job…
Je bent gestrest en je voelt je gespannen. Zowel je werk als je gezin lijden hieronder…
Jouw job vreet je energie op en je ziet dit niet vol te houden tot aan je pensioen…
Je wilt iets anders, maar weet niet welke job echt bij je past…

Ken je eigen kernwaarden

Iedereen heeft kernwaarden, het is een volstrekt persoonlijke ‘checklist’ die bepaalt of iets bij jou past of niet. Ken jij jouw kernwaarden?

Van droom naar reëel toekomstbeeld

Het grootste probleem is niet dat we te groot dromen en het niet halen, maar dat we te klein dromen en het wel halen. Durf jij groots te dromen?

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Hierin gaan we op zoek naar de vraag ‘welke richting wil ik opgaan?”.
Nu je eindelijk weer wat je wilt, kunnen we naar de volgende stap en dat is het actieplan opstellen. Of dit nu een opleiding is, een nieuwe job of een eigen bedrijf, we zorgen dat het volledig in lijn ligt met je persoonlijkheid en sterktes. Zodat de kans op slagen exponentieel vergroot.

Personal branding

Ken jij je kracht, hetgeen je uniek maakt en onderscheidt van anderen? Personal branding begint met zelfkennis en het doen van zelfonderzoek. Het helpt je om authentiek te zijn en je persoonlijke en professionele ontwikkeling gericht te sturen. Hierdoor kun je effectiever communiceren, betere relaties opbouwen en succesvoller zijn in je job.

Maak van je job een energie gever, geen energievreter

Bel of mail voor meer informatie
of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van de VDAB loopbaancheques.

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar heeft recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques. De investering voor de eerste cheque bedraagt 45 € voor 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque betaal je 45 € voor 3 uur begeleiding.
Normaal kost dit traject 1.270 €, een hele besparing dus als je de loopbaancheques van de VDAB inzet