LOOPBAANBEGELEIDING

Het overkomt je steeds vaker. Het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit of vastloopt in je carrière. Je wilt iets anders, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Misschien heb je zelfs wel plannen om het eens helemaal over een andere boeg te gooien.

Luister naar de podcast Content&Gelukkig, klik op jouw favoriete kanaal op Spotify, Soundcloud of ApplePodcast. En laat je inspireren door persoonlijke verhalen.

DAMAI COACHING werkt met professionele coaches die ook vertrouwd zijn met de bedrijfswereld. Dagelijks begeleiden ze klanten die met uitdagingen en vragen zitten over het werk.

Samen met de loopbaancoach ga je aan de slag zodat je uiteindelijk weer met plezier naar je (nieuwe) werk gaat. Tijdens de gesprekken komen volgende thema’s aan bod:

Wie ben ik

Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je eigen talenten en vaardigheden zijn.

Loopbaantwijfels

Welke uitdagingen zijn er? Wat belemmert jou bij het maken van keuzes? Hoe blijf je in beweging?

Ken je eigen kernwaarden

Iedereen heeft kernwaarden, het is een volstrekt persoonlijke ‘checklist’ die bepaalt of iets bij jou past of niet. Ken jij jouw kernwaarden?

Van droom naar reëel toekomstbeeld

Het grootste probleem is niet dat we te groot dromen en het niet halen, maar dat we te klein dromen en het wel halen.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Is je loopbaanplan uitvoerbaar zodat je verder gemotiveerd aan de slag kan?

Personal branding

Ken jij je kracht, hetgeen je uniek maakt en onderscheidt van anderen? Personal branding begint met zelfkennis en het doen van zelfonderzoek.

 

 

Meer weten?

Bel of mail voor meer informatie
of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Bovendien kan je de loopbaancheques van de VDAB gebruiken.

Zo krijg je financiële steun bij de zoektocht. Je investeert slechts 45 € voor 4 uur loopbaanbegeleiding, normaal kost dit traject 726 €.