Enkele jaren geleden heb ik bij jou een traject gevolgd. Ook al voelde ik mij heel down in die periode het heeft me toch verder geholpen. Ook al heb ik er nog enkele jaren over gedaan.
Sinds een half jaar heb ik een website (greetvandewynckele.com) en hoop ik aan de slag te kunnen als schilder met als moto: het is nooit te laat om je dromen te volgen. (ik ben 60 jaar)

Greet, 60 jaar, Professional artist

Toen ik via mijn huisdokter (huisartsenpraktijk De Tandem, Laken) bij Caroline terechtkwam… zat ik nog in het midden van mijn burn-out-proces. Caroline bleek zelf ervaring met dit fenomeen te hebben gehad. Ik had meteen het gevoel dat ik bij iemand was beland die mij meer ging doen dan een paar theorietjes meegeven. Caroline toonde met enkele hulpmiddelen haarfijn aan waarom mijn job, waar ik na 17 jaar op uitgekeken was, eenvoudigweg een job was die niet bij mij paste. Iets wat ik effectief ook al jaren zo had aangevoeld. De burn-out was dan ook een signaal dat ik het niet meer aankon om de spreidstand tussen wie ik echt ben en wie ik diende te zijn, vol te houden. Caroline luisterde eerst naar mijn verhaal om vervolgens op een heel heldere manier duidelijk te maken dat ik niet alleen was met mijn gevoel en dat er wel degelijk uitwegen of alternatieven zijn. En vervolgens toonde ze mij via voorbeelden wat ik wel diende te doen : mijn gevoel volgen, écht doen wat ik wilde doen. En dat heb ik gedaan. Ik ben gestopt met mijn job die mij enkel zekerheid maar geen voldoening bood. Ik doe nu wat ik goed kan, wat ik graag doe. Ik heb nog vaak aan Caroline teruggedacht en zeg dan bij mezelf dat ze gelijk had toen ze mij zei : ‘Jij moet daar weg, en als ge niet zorgt dat ge daar weg zijt, dan kom ik u daar zelf weghalen!’ Jawel, zeer belangrijk, deze dame heeft ook nog eens gevoel voor humor. Via deze weg wil ik haar dus bedanken, en u, indien u op zoek bent naar iemand die écht luistert, en het vermogen bezit zich in uw situatie in te leven, dan bent u hier aan het juiste adres. Goeie koffie ook…

Jan, 46 jaar, Performer, creatieve sector

Vaut le détour!”. Dit komt uit de toeristische Michelin-gids, maar het is evenzeer op Caroline van toepassing.
Ik stap net buiten van een coaching sessie bij haar. Mensen begroeten mij spontaan op straat, net als in een feel good movie.
Dat effect heeft Caroline op mij. Ze geeft mij energie, positivisme en ik straal wanneer ik bij haar buitenkom.
Niet voor niets staat volgende quote op haar tafeltje: “Don’t forget to be awesome today.” Met haar weet je echt dat het goed komt!

Pascale, 50 jaar, Media sector

Toen ik de eerste keer bij Caroline op gesprek kwam, had ik het vertrouwen in mezelf en het perspectief op een job die beter bij me past helemaal verloren.

Dankzij de job coaching heb ik beide heel snel teruggevonden en ben ik sinds kort een nieuwe weg ingeslagen op professioneel vlak.

Caroline is bijzonder vriendelijk en aangenaam in de omgang maar zal je tegelijkertijd op een kritische manier confronteren met je persoonlijke valkuilen. Ik heb dit zeer geapprecieerd!

Stijn, 39 jaar, Overheid

Ik ben bij Caroline terecht gekomen na een periode veel te lang veel te hard gaan. Hoewel ik al met een paar professionals had gesproken, is de doorbraak in herstel pas gekomen bij de opstart van het traject bij Caroline.
De no-nonsense, West-Vlaamse manier van aanpakken was perfect wat ik nodig had. Het voelde vanaf de eerste seconde goed: geen bullshit maar confronteren, zeggen waar het op stond. De gelijkaardige manier van in het leven staan zorgde voor veel vertrouwen en begrip. De frameworks en literatuur die Caroline me aandroeg, bleken ook spot on. Deze dame weet waar ze mee bezig is, en zorgt dat ze constant bij blijft!

Ilse, 42 jaar, IT, sales

Caroline heeft me inzichten bijgebracht waardoor ik acties heb ondernomen waarvan ik nooit had durven dromen.
Door haar aanstekelijk optimisme en geloof in mij, de energie die ze uitstraalt en het doorgeven van haar kennis, werd ik automatisch meegezogen in een positieve spiraal en daardoor gaf ze mijn zelfvertrouwen een geweldige boost.

Ik kan iedereen een “Damai-ervaring” aanraden, of je nu loopbaanbegeleiding of coaching nodig hebt, zij haalt echt het allerbeste in je naar boven. Geloof me, ik ben het levende bewijs!

Ann, 49 jaar, Facility Manager, HR sector

Op mijn 51e kwam ik in een burn-out terecht en werd doorverwezen naar Caroline Debal van Damai Coaching. Al vanaf de eerste sessie gingen we aan de slag met heel praktische oefeningen die me inzicht gaven in mijn talenten en hoe ik die in de toekomst beter zou kunnen inzetten.
Caroline hielp me inzien – met haar praktische, vlotte en ontspannen aanpak – dat een burn-out niet het einde is, maar het begin van een nieuwe, mooie start kan zijn. Ik heb nu een duidelijke kijk op mijn talenten, mijn dromen en passies, mijn kennis en vaardigheden en mijn doelstellingen op korte en lange termijn. Dit is mijn kompas waarmee ik aan de slag kan om mijn loopbaan een nieuwe dynamiek te geven.

Dimitri, 51 jaar, Publieke sector

De communicatie tussen uw medewerkers verbeteren? Hun talenten ontwikkelen? Spanningsvelden in het team wegnemen? Van contact naar contract? Caroline slaagt er in om met haar pragmatische en dynamische manier van coachen een duidelijk zichtbare verbetering te realiseren voor de vele uitdagingen waar elke KMO mee geconfronteerd wordt. Haar mix van team coaching en individuele begeleiding hebben bij ons daadwerkelijk tot de gewenste gedragsverandering geleid. Een dag theoretische training is snel vergeten, maar de impact van Caroline die blijf ik nog elke dag ervaren!

Sven, 45 jaar, Zaakvoerder, interieurinrichting

Caroline haar authentieke, eerlijke coaching stijl gecombineerd met haar dynamische, can-do aanpak hebben mij echt een nieuwe adem gegeven voor de salesuitdagingen binnen ons bedrijf. Ik heb opnieuw focus kunnen vinden, ben terug op een positieve manier aan prospectie begonnen en heb opmerkelijk betere resultaten kunnen neerzetten.
Bedankt Caroline!

Sarah, 29 jaar, Senior Consultant, Rekrutering & Selectie

Ongelooflijk hoe ik op enkele sessies bij Caroline van een “kort-bij-burn-out” tot “super gemotiveerd om mijn eigen ding te gaan doen” ben geëvolueerd. Onder haar begeleiding ben ik heel snel tot bepaalde inzichten gekomen en heb ik talenten bij mezelf ontdekt waarover ik absoluut niet dacht dat ik ze had. Ik durf nu ook minder bescheiden te zijn en gewoon te gaan voor mijn eigen waarden en normen. Opkomen voor mezelf i.p.v. me te laten leiden door mijn emoties. Het lijkt alsof ik op een sneltrein naar mijn eigen succes ben gestapt en de kunst is nu om hem te laten bollen… Dankjewel Caroline, jij hebt gezorgd voor het keerpunt…

Ashley, 34 jaar, Food & Beverages

Caroline, bedankt voor uw inzet en onafgebroken optimisme. Niet afgeven was al één van mijn lijfspreuken maar door jouw constante feel good sessies ben ik toch nog een stapke verder kunnen gaan.

Eric, 57 jaar, Logistiek manager, Luchtvaartsector

Door deze coaching kreeg ik een betere kijk op mijn talenten en de dingen die me energie geven. Via eenvoudige oefeningen kon ik mijn valkuilen en uitdagingen identificeren. Caroline heeft door haar aanstekelijk enthousiasme mijn zelfvertrouwen een ware boost gegeven!

Inge, 38 jaar, Accountmanager, Communicatiesector

Het belangrijkste inzicht dat ik mee kreeg uit deze loopbaanbegeleiding, is het vooropstellen van kleine, haalbare doelstellingen op korte termijn die kunnen toeleiden naar je uiteindelijke doel. Dit bracht mij de nodige rust en energie om voort te bouwen aan mijn persoonlijk plan, zonder onmiddellijk grote veranderingen/oplossingen te verwachten. Anderhalf jaar nadien vond ik een job in een volledig andere sector, startte ik met een opleiding en volg ik nu een stage om de job te kunnen uitoefenen waar ik 10 jaar geleden al van droomde. Bedankt om mij deze inzichten te bieden en dat duwtje in de rug te geven!

Kleo, 36 jaar, Coördinator, gezondheidszorg

De coaching sessie met Caroline is voorbij gevlogen! Het was een aangename sessie met ruimte voor communicatie, eigen inbreng en terugkoppeling. Het heeft mijn vizier geopend en me via een andere invalshoek leren kijken naar bepaalde zaken. Indien je op zoek bent naar een handson, persoonlijke en verrijkende coach, moet je haar zeker contacteren!

Nathalie, 28 jaar, Senior Consultant, Rekrutering & Selectie

De coaching sessies met Caroline zijn een uitstekende oefening geweest om mijn talenten op een rijtje te zetten en daardoor een duidelijker beeld te krijgen van wat mij wel of niet in een job drijft. Toekomstige keuzes worden daardoor veel doeltreffender geanalyseerd. Wat ik vooral kon appreciëren is dat Caroline een directe aanpak heeft, waardoor je meteen nieuwe tools in handen krijgt om acties te ondernemen. Een aanrader!

Diane, 43 jaar, Sr. Marketing Manager, ICT sector

Wat mij vooral aansprak is je persoonlijke touch die maakt dat ik me welkom voelde vanaf onze eerste afspraak en het gevoel had niet als nummer beschouwd te worden.

Jan, 36 jaar, Business Developer, publieke sector

Ik waardeer enorm dat je naar mijn verhaal hebt geluisterd en vooral dat je veel begrip toonde. Je hebt me heel positief benaderd en me doen inzien dat ik echt wel iets kan. Met eenvoudige zinnen en gedachten heb je bij mij iets geraakt en me weer op weg gezet om verder te doen. Het feit dat ik nu weet dat ik meester ben van mijn gedachten is heel belangrijk. En hieraan werk ik maar heb ook geleerd om geduld te hebben met mezelf.

Anoniem, 44 jaar, Lerares in secundair onderwijs in Brussel

Caroline is een spontane, enthousiaste, uiterst ervaren coach. Tijdens het outplacementprogramma waarvan ik deel uitmaakte, heeft ze ons meer dan eens terug op een positieve gedachtengang gebracht. Haar empathie voor de situatie van elkeen en de overtuiging dat er voor iedereen een plaats is zolang we maar in onszelf geloven, zijn maar enkele van haar kwaliteiten. Durf gerust haar andere kwaliteiten ook te ontdekken, u zal niet worden teleurgesteld.

Sonja, 47 jaar, Zelfstandig

Caroline’s manier van coaching is heel direct en duidelijk, geen taboe’s, gewoon rechtuit. Ik vind het super hoe ze complexe zaken op een eenvoudige en leuke manier kan brengen, zodat dit blijft hangen en je tot actie overgaat! Ze heeft handige ’tools’ die maken dat je snel inzichten krijgt in jouw talenten, wat je belangrijk vindt en waar je in de toekomst aan wil gaan werken.

Patricia, 37 jaar, Project Coördinator, FMCG

Tot slot wil ik jou nogmaals bedanken voor de nieuwe inzichten, begeleiding en energie. Ik ben fier dat ik, samen met jouw begeleiding, een nieuwe en meer authentieke weg kan inslaan. Hartelijk dank voor de fijne gesprekken en positieve feedback.

Louise, 25 jaar, Sales Medewerker

Heel erg bedankt voor je luisterend oor, je onbevooroordeelde kijk op de zaken, je verhelderende methodieken, je openheid en positivisme!

Ilse, 35 jaar, Sector ontwikkelingssamenwerking

Ik heb Caroline leren kennen als een fantastische dame met het hart op de juiste plek. Haar motivatie en positieve ingesteldheid doet wonderen. Je komt down binnen en gaat opgewekt terug je eigen weg. Ik ben dan ook heel blij om het genoegen gehad te hebben haar te ontmoeten. Dank je wel, Caroline, om de laatste maanden van het outplacement programma met een vrolijke toets af te sluiten.

Sandra, 53 jaar, Administratief bediende

Beste Caroline,
Bij deze informeer ik jou dat ik een nieuwe uitdaging heb gevonden.
Ik ga aan de slag als operations manager in een kleine KMO, op 4,5 km van de nieuwe woonplaats. Super is dat! Ook wens je nogmaals te danken voor je professionele aanpak, ik heb er in ieder geval heel wat van opgestoken en geloof ook in de meerwaarde van de outplacement begeleiding.

Andre, 53 jaar, Operations manager

Outplacement begeleiding is maar zo goed als de coach. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik heb zeer veel aan de sessies gehad.
De morele begeleiding en het eindeloze optimisme dat van jou uitstraalt heeft mij door soms moeilijkere periodes gehaald.

Kitty, 47 jaar, Customer Relation Officer, automotive

Ik wil je bedanken voor je unieke stijl en uitstraling.  Caroline, we hebben elkaar maar een paar sessies gezien, maar je weet mensen zichzelf te herontdekken en vertrouwen te geven.  Mooie stijl hanteer je.

Roland, 58 jaar, Operational Manager