OVER CAROLINE DEBAL

Na mijn studie handelswetenschappen ben ik mijn carrière gestart in de financiële sector. Tien jaar lang werkte ik met cijfers, maar ik voelde dat ik nog niet op het juiste spoor zat. Na een sabbatical besloot ik me te heroriënteren naar de HR-wereld. Mensen en communicatie werden mijn nieuwe drijfveren.

In mijn HR-carrière heb ik waardevolle ervaring opgedaan in rekrutering, het geven van workshops,  en outplacement. Rond mijn veertigste werd ik letterlijk en figuurlijk stilgezet om na te denken over wat ik verder met mijn leven wilde doen. Op het randje van een burn-out kwam ik tot het inzicht dat ik behoefte had aan meer ruimte en autonomie. Dit leidde ertoe dat ik in 2013 Damai Coaching oprichtte.

Sindsdien heb ik al heel wat klanten gecoacht naar meer plezier in hun werk, leven en zichzelf. Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen rond neuroplasticiteit, epigenetica en kwantumfysica, blijven een belangrijke doel: kennis opdoen en kennis doorgeven. 

Eén van mijn grootste prestaties buiten mijn professionele carrière is het bouwen van een huis in Italië. Het bouwproces was een uitdaging, en dit realiseren in Italië maakte het een bijzonder pittige onderneming. Casa Essenza in Puglia kan je huren voor een workation met collega’s. Het idee is om “aan” je bedrijf te werken en niet “in” je bedrijf. Door van context te veranderen, krijgen mensen nieuwe inspiratie en zuurstof voor hun onderneming.

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling en een gezonde balans tussen werk en privé essentieel zijn voor succes en welzijn. Daarom zet ik me in om anderen te ondersteunen in hun groeiproces.

Damai Coaching's pijlers van succes

100% betrokken en empatisch

Inspirerend en motiverend

Prikkelend en confronterend

Origineel en grappig

Intuïtief sterk en eerlijk

Damai Coaching's hoekstenen van kwaliteit

Opleiding Stress & Burn-out Coach (HRD Academy - 2024)

Enneagram training Puur Goud (9 Gram Academy - 2024)

Kmo portefeuille audit (CertUp Management Information - 2020)

iEQ9 Accreditation (Integrative Enneagram Solutions - 2019)

BLOOM opleiding (The Coaching Square - 2018)

Qfor certificering (CertUp Management Information - 2017)

Opleiding Stress & Burn-out Coach (HRD Academy - 2017)

GROW opleiding (The Coaching Square - 2015)

Teamcoaching (The Coaching Square - 2015)

ROOT opleiding (The Coaching Square - 2014)

Geweldloze communicatie (School for Coaching & Leadership - 2013)

Opleiding tot loopbaanprofessional (HRD Academy - 2013)

Licenciaat in de Handelswetenschappen (Vlekho - 1996)