TEAMCOACHING MET HET ENNEAGRAM

Bestaat jouw team uit een verzameling individuen of weten ze elkaars talenten optimaal te benutten en boeken ze samen de gewenste resultaten? Hoe haal je het beste uit jouw team?

Teamcoaching geeft teams zuurstof en energie. Tijd en ruimte nemen om oprecht stil te staan bij wat er in het team en bij alle teamleden leeft, creëert betrokkenheid en verbondenheid. Samen doelstellingen bepalen en daar constructief naar toe werken motiveert en inspireert.

DAMAI COACHING werkt samen met jouw team aan communicatie, openheid en samenwerking, want individuen kunnen goede ideeën hebben, maar zonder anderen komt het nooit tot een resultaat. Teamcoaching is het aan de oppervlakte brengen van collectieve patronen in handelingen/gedachten die ervoor zorgen dat een groep (onbewust en ongewild) in een ongewenste situatie blijft hangen.

Wil je op een unieke, doeltreffende, bijzondere en uitdagende manier een start maken met je team dan is een workshop met het Enneagram een echte aanrader.

Het Enneagram is een model waarin 9 verschillende persoonlijkheidstypen zich onderscheiden en de onderlinge interacties in kaart gebracht worden. Elk type heeft zijn eigen kenmerken en een eigen groeipad. Het is een dynamisch model waarin je leert ontdekken dat er meer dan één waarheid is.

de Strikte Perfectionist wilt de dingen goed doen

de Attente Helper wilt de anderen helpen en daarvoor waardering krijgen
de Competitive Presteerder wilt hard werken en succesvol zijn

de Intense Creatieveling wilt relaties diepgang geven

de Stille specialist wilt objectieve informatie

de Loyale Scepticus wilt duidelijkheid en wil ondersteunen

de Enthousiaste Visionair wilt bezig zijn met veel leuke en interessante projecten

de Actieve Bepaler wilt de koers uitzetten

de Aangepaste Bemiddelaar wilt de standpunten van anderen zien en conflicten oplossen

Meer weten?

Bel of mail voor meer informatie!